Our wedding on 3 Muharram 1431 h

About fit3nan

Fitri Nurul 'Ain Nordin - Anak kelahiran kota KL pada 1 Syawal 1405h/20 Jun 1985 - Berasal dari Kuala Pilah, Negeri Sembilan - BA of Arabic, Uni Al-Azhar(2008), MA of Arabic As A Second Langunge, IIUM Gombak (Jun,2011)
This entry was posted in diary. Bookmark the permalink.

36 Responses to Our wedding on 3 Muharram 1431 h

  1. salwa says:

    Salam, tahniah fitri..br je tau fitri dah kawen..anyway Selamat Pengantin Baru

  2. alQasam says:

    MashALLAH,

    Alfun mabruk ukht.

    BarakALLAHulak Wabarak’Alaik Wajam’bainakum Bikhair.

    SubhanALLAH, again tak tersangka ana duk ke blog kalimatoyyibah dan nampak undangan walimah dan berkata, MashALLAH comelnya arusah dan tudungnya.:) Klik ke facebook untuk intai andai ada peluang tanya terus ke arusah (yang ketika itu tidak disangka fit3nan) dan terus nampak link salah satu laman yang pernah dan dahulu biasa dilawati ni.

    BarakaALLAHulak Wabaraka’alaik Wajam’abainakuma Bikhair.

    Selamat menempuh alam baru pelengkap separuh agama, moga terisi dengan barakah dan nafahat melimpah. Akan membobotkan bumi dan langit dengan zuriat dan kalimah toyyibah.

    Akhiran, semoga serinya antuma berdua membawa kepada permulaan baru yang dilimpahi kasih sayang dan maghfirah ALLAH.

    Welcome to a wife club and have a magical (up’s and down) journey together!:)

    p/s: Tapi memang ana TERINGIN sangat nak tahu macam mana corak di atas lipatan tudung itu dibuat ya? Selalunya bila kita jahit tudung labuh susah nak tambah apa-apa.

    • fit3nan says:

      ni fesyen yg mak sy reka.just amik kain lace dr baju,then touchup dgn kad keras mcm tudung ekin tu,pastu jahit la..hehe.org tudung labuh pun boleh kelihatan cantik n bergaya,tp biar pd tempatnye kan kak…🙂

  3. bintu ismail says:

    salam…
    barakallahu lakuma wa barak ‘alaikum wa jam’a wa baina fil khair…

  4. kak yong ganu says:

    salam dikk..barakALLAHU lakuma, wa barik ‘alaikuma wa jam’a bainakuma bilkhairi…alfu mabruk dh jadi istri org..smoga kekal hga ke syurga..moga jadi istri solehah + ttp thabat dalam pjuangan menegakkan islam..be a good wife k..congratulation from kyong…miss u sis..=)

  5. farhana ghani says:

    salam kak fitri..lama tak dengar khaba..semoga sihat..mabruk!..semoga perkahwinan ini nanti bakal menyaksikan perjuangn 2 hati yang bersatu dalam menegakkan kalimah Allah..insyaAllah..kami mendoakan akak dari jauh..^_^

  6. tg zahidah says:

    slm alaik akak..
    alfu mabruk..
    mg ikatan ini lagi menguatkan dan memantapkan perjuangan kalian..

    akak k dtg sni ek?
    bila?

  7. fairuz rosli says:

    tahniah dari saya juga..
    selamat pengantin baru..

  8. hanglipoh says:

    salam, k.fitri.
    kite bru tau. huhu. barakallahulakum.
    c0mey k.fitri. jeles.. hahaha.

  9. fit3nan says:

    tq 4 all of u.pray 4 us ok🙂

  10. fadhilah esa says:

    salam..mabruk kak fitri..ingt ana x?adik kak hafsah(hewi pmrm sesi lepas).terkejut juga tau akk nikah..mantap sih..nk dtg mesir blik ke?amik MA?…bgusla.doakn kak hfsah cepat nikah ye..nthla dia tue.bntu tarbiyah..bantu PMRAM..

  11. samirah says:

    Salam..alfun mabruk buat fitri dan suami..doakan ana pula.:)

  12. rem says:

    kak fitri!!!..wawawa~

    kawen x ajak;p

    congrates ok, cantik gile akak pakai tudung ijo tu..semoga berbahagia hendaknya..insyaallah..x sabar nk dgr berita baby baru..haha

  13. Tini says:

    Alfu mabruk kak fitri..mimi macam xprcya je akk dh kawin..tp pape pn alhamdulillah n thniah ..respect kat akk coz dpt kekalkn imej tudung labuh..tudung labuh bkn pghalang sglanya..

  14. k.radin says:

    barakallah lakuma wa barik ‘alaikuma wa jama’a bainakuma fi khair

    semoga berbahagia, thabat dalam perjuangan dan kekal bersama hingga ke syurga.

    fastaqim kama umirta!

  15. shattirs says:

    Mabruk untuk kawan2 semua,moga bahagia hinga akhir hayat.AMIN.

    Doakan ana plak,ada rezki nak kawen tahun 2011🙂

  16. Ahyana solehah says:

    Assalamualaikum.kfitri..slm tahniah.sgt trkejut dn gmbira bla dpt tahu dr syu hr tu kftri dh nk kwin.. Alhmdlh.barakallahulakum wajamaa bainakuma fil
    khair.mg brbahagia hgga ke syurga dan trus thabat dlm perjuangn. Slm dr bumi mesir.. Btul ke akak akn dtg sni lg??waa. Jgn lupa dtg zaqziq k :j mus tgu akak insyaallah-
    Slm rndu

    • fit3nan says:

      iAllah akk n suami serang zagzig nnti..hehe..kalu panjang umur.mus kena masak special lah u kami..bole kan?:p

      • hehe. insyaallah. ana bli tokmiyah depan imarah je la…hehehe.. eh..x x.. zaqziq femes dgn krib. insyaallah krib special utk akak..^_^

        kak fitri, doakan ana. mg trus istiqamah dn berjaya dlm apa jua yg dilakukan k..

        sgt merindukan saat juang di malaysia..

        salam syg.

      • fit3nan says:

        huhu..krib.teringan masa mkn dgn ijan n hanna blanja dulu.teringin nk gi lagi..huhu..mengidam krib plak dah

  17. ummu wirdani says:

    assalamualaikum wbrktuh,

    INGAT LAGI TAK KAT K.PAE..? APEPUN, KAK PAE N USTAZ MUMTAZ UCAPKAN ” SELAMAT PENGANTIN BARU”
    ” BARAKALLAHU LAKUMA WAJAMA’A BAINAKUMA”
    erm..terkejut jugak akak n us fitri dah kawin, yela diam2 je..buka2 blog,nampak gambar kawin..wat suprise ye!jemput datang umah akak ye..wirdani pun dah besar..pandai jalan dah.insyallah tahun ni akak balik msia ngn us..doakan ye!

    Apepun,Moga Fitri dan suami sentiasa dibawah lembayung rahmat Allah dan moga berbahagia selamanya hingga ke syurga.
    mudah-mudahan..amin.

    DOAKAN AKAK N USTAZ JUGA..K, WASSALAM

  18. reyhana says:

    بارك الله

    لكما وبارك عليكما وجمع بينكما في خي

  19. lyanna says:

    akak~!

    rindu akk~!

    kami tunggu akak dtg.datang cepat2 tau.nnt bule jumpe ramai2-sumayyah kakbal pon da ade.mesti lagik meriah.

    nway tahniah buat kk fitri n ustaz.

    barakallahu lakuma-wa barakah alaikuma-wa jama3a bainakuma fi kulli khair~!

  20. aimi athirah says:

    salam alayk akak..mabruk alaykum!

    luv u fillah..semoga keredhaannya memayungi selalu..iA!

  21. Barakallahulakuma Wabarak A’laikuma Wajama’a Bainakuma Fil Khair..

    Welcome to married club =)

  22. nursolehah says:

    tahniah…moga semangat juang bertambah perkasa dgn gandingan sayap kanan..teruskan perjuangan!

  23. sas says:

    salam…
    kak fitri…
    baru tahu akak kahwin jugak…
    mabrouk alaiki
    barakallahulakuma wabaraka alaikuma wajama3a bainakuma filkhair🙂

    rindu nak jumpa akak🙂

    ~said(akak ingt sy lagi x?:P)~

  24. kak fizah says:

    assalamualaikum…xsangka nye fitri dah kawin
    ni kak fizah ni..n9
    mabruk alaikuma wa baraka alaikuma..
    moga berkekalan sehingga ke akhirat.
    wasslam

  25. ainkhadijah says:

    Salam…Fitri…Tak sempat nak jumpa haritu…tapi Insya-Allah, kalau Allah izinkan, kita jumpa lagi, eh?harap titipan dari sy yg dikirim pada kak lin aritu dah sampai ke tangan fitri… tahniah! Maan najah!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s