Teen talk kembali!

poster1

Salam ceria, salam motivasi dan salam sayang…
Nisa’ Teen Talk kembali lagi…ini adalah kali kedua Nisa Teen Talk dianjurkan oleh Nisa. Disebabkan penyertaan yang amat menggalakkan kepada Nisa’ Teen Talk 1, tahun ini kami kembali menyediakan wadah dan hidangan yang lebih segar untuk dikongsi bersama adik-adik.

Bersama kakak-kakak Nisa’ meneroka potensi diri, mengetahui tips-tips akademik & kerjaya, berkongsi teknik-teknik menyelesaikan konflik dan masalah remaja…
InsyaAllah, antara aktiviti menarik menanti adik-adik….

  • Sifu Success
  • Sepinggan Dosa Berulam Pahala
  • Roda Impian
  • Sketsa Kehidupan
  • Healing Session

Pernyertaan terbuka kepada remaja PEREMPUAN berumur 13-17thn…

Perlaburan:

Daftar sebelum 7/5/09 : RM5 sahaja
Daftar selepas 7/5/09 : RM10

(Doorgift, minum pg, mkn tgh, mutiara ilmu, sweet memories insyaAllah)

Daftar segera & alamilah cuti hujung minggu yang mungkin tidak dapat dilupakan… tempat adalah terhad!
Hubungi: Kak Syuhada 019-991 2151, Kak Fitri 012-389205

About fit3nan

Fitri Nurul 'Ain Nordin - Anak kelahiran kota KL pada 1 Syawal 1405h/20 Jun 1985 - Berasal dari Kuala Pilah, Negeri Sembilan - BA of Arabic, Uni Al-Azhar(2008), MA of Arabic As A Second Langunge, IIUM Gombak (Jun,2011)
This entry was posted in diary. Bookmark the permalink.

10 Responses to Teen talk kembali!

  1. onee says:

    salam kak fitri..wah..skarang ni bz nampak.sehat ke?blh tak nak link kan akak?

  2. teman says:

    tahniah pengarah progm

    • fit3nan says:

      Terima kasih atas semangat dan dorongan sahabat-sahabat secara direct or indirect dalam menjayakan program ini.Terima kasih juga kepada kak Rin,ketua NISA yang saya sayangi kerana bagi kepercayaan kat Fit3 untuk handle program ni.Pengalaman….memang xcaye coz gerakeje kita start ahad(just 2weeks before the event).Huhu,baru tau hamba ini lemah sangat…Alhamdulillah ‘ala kulli hal.

  3. busyralana says:

    elok la tu kak..bagus3..tp kalu adik ana umur 9 taun boleh ikut ke lg program tu…??sebagai pendedahan ke..

    • fit3nan says:

      boleh dik..peserta termuda kami ritu berumur 4 tahun.dan satu anugerah Allah dan cabaran bg kami,buat julung2 kalinya,ada 7 peserta lelaki yg request dan turut sertai program teentalk nisa 2.satu pengalaman bg kami,handle remaja lelaki=)

  4. 5wh1 says:

    …hari tu peserta tertua, 28 tahun…akk lah tu…(“,)

    Tahniah dan syabas, ruh dan semangat juang awk menuntuk ilmu dan menambah pengalaman jadi ibrah untuk akk teruskan perjuangan…

    InsyaAllah, walau di mana pun kita berada, ukhuwah tu tetap selamanya…

    I’ll keep ‘following’ you… 5 tahun @ 10 tahun akan datang jika dipanjangkan umur kita akan bertemu di medan yg lebih mencabar…

    …saat itu, harapan akak agar awk akan jadi teman perjuangan di bumi Malaysia yang tercinta ini…

    “Memprofesionalkan ulama’ & Mengulamakan profesional”

    Ameen…

  5. bakri says:

    Salam …ustazah. Boleh tak send ke email ana kertas kerja dan bahan2 untuk handle program ni…
    syukran

  6. bakri says:

    email ana : mbh_art81@yahoo.com – syukran jaza’

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s