AKU DIBIUS CINTA!

Ini bukan nak komersialkan lagu Melly Go Very Slow🙂 & Yusry KRU.Tapi nak ajak kalian ke program anjuran kami Nisa Shah Alam hujung minggu ini.Sabda Rasulullah saw:”Sampaikanlah tentangku walaupun satu ayat”

Pakat datang ramai2 ye!!poster

About fit3nan

Fitri Nurul 'Ain Nordin - Anak kelahiran kota KL pada 1 Syawal 1405h/20 Jun 1985 - Berasal dari Kuala Pilah, Negeri Sembilan - BA of Arabic, Uni Al-Azhar(2008), MA of Arabic As A Second Langunge, IIUM Gombak (Jun,2011)
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

15 Responses to AKU DIBIUS CINTA!

  1. teman says:

    saya akan jadi orang pertama pergi dan duduk depan sekali.

  2. sis says:

    yelah…tq.kalu awak xdtg,saya cari awak sampai jumpe.doakan saya dpt wat yg tbaik.membawa nama azhariah.

  3. mimi says:

    mabruk ukhti fitri..teruskn perjuangan n doakn kami di sini agar terus thabat

  4. shattirs says:

    السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

    بسم الله الرحمن الرحيم.. الحمدلله رب العالمين، والصلاة والسلام على أشرف المرسلين، وعلى اله وصحبه أجمعين. أما بعد

    mabruk!

    semoga dapat membawa nama Azhariah dgn sebaiknya,moga Allah bantu perjuangan Fi3 di Malaysia,doakan kami di sini.ws

  5. fit3nan says:

    Terima kasih atas dorongan anda semua.

  6. ibnu ali says:

    Assalamualaikum

    Fuh… penampilan khas tu!! Mabruk la sis! Mabruk gak untuk Nisa’!

  7. yep.. terlambat tau.. ape2pun, selamat berjuang diucapkan. jd teladan bt warga al Azhar. & doakan kami thabat dlm perjuangan..

  8. fit3nan says:

    thanks..alhamdulillah saya dah cube wat yang terbaik sabtu lepas.pengunjung penuh.maklum lah wat kat shopping mall stage centre .
    selama ni dok baca blog ust has dan dok dgr je nama us uda kasim.xsangka plak dpt bganding dlm talk show.kalu ade yang tertengok rakaman talk show kami,jgn tkejut plak ye.hehe=)
    yang dtg tau le ttg “penampilan khas tu”.huhu
    yang penting,saya bdoa mg dakwah kami sampai ke hati pendengar semua.vote for ISLAM!

  9. ibnu ali says:

    salam. Takde rakaman ke? Kat YouTube ke…

  10. fit3nan says:

    otw nk siapkan cd.iAllah.

  11. fatnulhani says:

    kak fitri..rindu sgt2 kat akak..
    btw,blum trlambt utk kite ucpkan tahniah kat akak..moga thabat dlm prjuangan!doakan moga kite n shbt2 di sini dpt ikut jejak lngkah akak..amin..jguk2 la blog kami di sini..huhu
    SALAM PERJUANGAN..

  12. fit3nan says:

    slm perjuangan bersama

  13. teman says:

    dah kene bius tk bngun2

  14. fit3nan says:

    hahaha..bahaya tu “teman”.nanti saya bagi penawarnya =)

  15. mizstrawberry says:

    mabruk akak🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s