Wajah baru

 Tempat jatuh lagi dikenang..

5 Mei 2003:Tarikh masuk

   Feb 2004:Tarikh keluar

3,4 Ogos’07:saje menyibuk dlm KPU adik2

gazebodsc00025.jpgdsc00023.jpg

About fit3nan

Fitri Nurul 'Ain Nordin - Anak kelahiran kota KL pada 1 Syawal 1405h/20 Jun 1985 - Berasal dari Kuala Pilah, Negeri Sembilan - BA of Arabic, Uni Al-Azhar(2008), MA of Arabic As A Second Langunge, IIUM Gombak (Jun,2011)
This entry was posted in diary. Bookmark the permalink.

6 Responses to Wajah baru

  1. assyakirah says:

    fit3, dah lain sangat bumi waqafan ye..akak hampir tak kenal kalau terlepas pandang lambang kolej kat dewan besar tu. satu lagi yang kenal ialah gambar Aspura, dan bangunan pejabat lama klasik yang masih dikekalkan. kalau tak akak kata ni sekolah mana tah. thanks post gambar kat sini..

  2. sis says:

    haah kak raden,ni baru nampak perubahan fizikal…x cerita lagi soal pentadbiran dll..byk dah berubah.almaklumlah,jadi sekolah kluster sekarang ni.tapi,setakat pantauan saya bila dtg KISAS semalam,5 uniques in KISAS ttp tersemat dalam jiwa adik2.
    1.Tarbiyah
    2.Biah Solehah
    3.Ukhwah
    4.Teachers
    5.Friends
    …dan ade sebahagian adik muslimin form 4 tambah lagi satu..nak tau apa?he2….amar makruf nahi mungkar.
    tapi x declare lagi pon:)

  3. armawi says:

    tenang permandangan,tersimpan seribu kenangan..suka duka,pahit manis segar di ingatan..tempat ku mula belajar erti kehidupan.asrama ku,tmpat tinggal yg tetap gah,walo usia mencecah 50tahun..alamak mcm sasterawan..bnyk rahsia tau ki ni..walopun duk sat pun da terasa syg apatah lagi duk lama..kan?k lah rase mcm nak singgah kedai wak kanang..sblah asrama.sdap tau.

  4. rattrapt11 says:

    xper…biar berubah fizikal salkan aper isi hati KISAS kekal
    tahniah awak sbgai pelajar sekolah yg power..dpt merasainya
    rugi saya xdpt masuk sekolah yg power ni

  5. sis says:

    [armawi]oh!kisas medan tarbiyahku meskipun cuma 7 or 8 bulan je kat situ.tabik spring kat stayers yg byk berkorban(antaranya armawi&rattrapt11)
    stay istiqamah!

    [rattrapt11]utk kekalkan isi hati kisas,kenala exkisas main peranan.so,jom kita pakat join ALKIS.balik Mesir ni ana bg borang kat antum.aha!lagi2 utk stayers(rattrapt11,no more excuses heh:)…..)

  6. rattrapt11 says:

    aik…im kisas?salah kot…kita bukan stayers arrr…silap ni..kene betul balik
    since memang byk keserabutan dah berlaku kat kisas especially perubahan perangai Xkisas..byk komen dari ckgu2 yg sy dgr dr sedara saya yg belajar d sana ketika dlu pabila dia menlontarkan masalah ini padamana ketika kami berwawancara..so kepada ahli2 kisas cptlah kekal spetimana mahu belajar dlu…n all of u were role model to the other’s student
    aper la kita tulis….layan jer..nk kasi org pening2
    fitri…awak silap ler

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s