Percaya tak?

percaya-tak.jpg

Public phone dah boleh hantar sms dengan caj 20sen sahaja!Saya temui di Pekan Batu Kikir,Negeri Sembilan.

About fit3nan

Fitri Nurul 'Ain Nordin - Anak kelahiran kota KL pada 1 Syawal 1405h/20 Jun 1985 - Berasal dari Kuala Pilah, Negeri Sembilan - BA of Arabic, Uni Al-Azhar(2008), MA of Arabic As A Second Langunge, IIUM Gombak (Jun,2011)
This entry was posted in Malaysia tanah airku. Bookmark the permalink.

11 Responses to Percaya tak?

  1. Dr_Kadir says:

    Hihi canggih!🙂

  2. fit3nan says:

    aha..malaysia canggih bab ni..bab tarbiyah?mari kita canggihkan yer…

  3. shattirs says:

    yea,jom kita sama2 pakat canggihkan.ok

  4. perindusyahid says:

    alhamdulillah dah canggih… tapi makin byk kemudahan yg canggih makin banyak budaya vendalisme… jadi canggih macamana pun nilai tarbiyah kena lagi canggih … baru benda2 yg cangih tu tak di jahanamnya…🙂

  5. fit3nan says:

    kebetulan perindusyahid dah sebut ttg vandelisme ni,ana suka plak utk sentuh bab graduan agama yang xtau menggunakan teknologi.kdg2 kita dok tunding org.tapi kita terlupa utk manipulasi teknologi tu jadi wasilah dakwah kita.hurm…ana ni pun dlm proses belajar lagi.he3

  6. www.hafizullah-perinduyahid.blogspot.com says:

    salam… yup! http://www.hafizullah-perindusyahid.blogspot.com... kenapa tak buat ruang shotbox ker… senang orang nak beri pandangan dll…🙂 mcmana msia? ok? em… dah balik msia mesti ada misi besar yg perlu dilaksanakan.. selamat berjuang ana ucapkan…

  7. Dr_Kadir says:

    Sedang melaksanakan misi la tu ukhtie kita yang sorang ni. Jangan bimbang perindusyahid, berikan semangat dan banyak2 doakan utk diaorang kat malaysia

  8. fit3nan says:

    salam sume..tq atas komen2 yg ana rasa dah lari dr tajuk besar..ha2
    kalau artikel panjang xde lak org nk komen yerk?hurm..xpela.lain kali blog kena penuh ngan pic je…
    balik msia x sebest yg dirancang kalau sume missions x accomplish.doa ler byk2.hamba ini xpatah semangat.
    ttg shoubox tu..sdg diusahakan.sebenarnya wordpress xmcm blogspot..ade byk function yg dia tak provide.kena explore lagi.apa2 pon..kalau ade yg pakar wordpress tu tolong buzz ana kat ym.tq

  9. ifa says:

    kat pahang pun dah ada pblic phone ni…nama dia cci…

  10. mas89 says:

    hahhah
    bukan dah lame ker bende ni ade!!

  11. sis says:

    huhu…maybe dah lama.tapi saya study kat mesir.balik msia baru terjumpa benda ni

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s